El Bus de la Salut, guardonat per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears

‘El Bus de la Salut’ ─projecte impulsat per la Diputació de Lleida i la Fundació Renal Jaume Arnó, conjuntament amb el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la Unitat de Diagnòstic i Tractament de Malalties Aterotrombòtiques (UDETMA) de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida)─ ha estat guardonat aquesta setmana amb el Premi Ramon de Teserach de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears.

El Premi reconeix el projecte “per la influència en la salut de la societat (amb la conscienciació sobre la importància de la prevenció de les malalties cardiovasculars i renals, així com dels seus factors de risc), pels resultats objectius de les dades presentades i pel valor afegit de sensibilitzar la població sobre la importància social de la donació d’òrgans”.

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de les Balears entrega anualment una vintena de premis a les institucions o societats. L’objectiu primordial de l’Acadèmia és fomentar la formació continuada, amb l’estudi i el conreu de les ciències de la salut en tots els seus aspectes: humà, tècnic, social i cívic, i tant en el seu vessant assistencial com en el docent i d’investigació.